2015, onze derde keer USA!

Posted By Wim & Elkana on vrijdag 16 januari 2015 in 2015 | 0 comments


En ook onze derde reis is alweer bijna een feit. Dit voorjaar gaan wij wederom naar de States! Oh wat zien wij daar naar uit. We zijn al weer tijden bezig met plannen. Deze keer wordt het de Route66! Super spannend maar we zijn druk bezig met het uitstippelen van de route.

Update (8 februari 2015):
Na veel wikken en wegen hebben we toch besloten om de Route66 niet te gaan rijden. Het lijkt ons fantastisch maar om meerdere redenen hebben we besloten om dit toch uit te stellen.
Aangezien we de tickets van Amsterdam naar Chicago en van Los Angeles naar Amsterdam al hadden geboekt hebben we een binnenlandse vlucht bijgeboekt. We komen ‘s middags rond 13:00 uur aan in Chicago. Daar gaan we de omgeving verkennen en een nachtje slapen in Red Roof Inn Chicago O’Hare Airport. De volgende dag hebben we ook nog een hele dag om Chicago te ontdekken en vervolgens nemen we de binnenlandse vlucht om kwart over negen ‘s avonds naar Las Vegas. En dan begint onze drie weekse Californian dream! Wat een heerlijk gevoel om helemaal niks echt te hebben vastgepland. We hebben inmiddels wel wat hotels gereserveerd en een idee van wat we willen gaan doen maar verder zien we wel waar de tijd ons brengt. Dat geeft ons voor nu in ieder geval veel meer rust dan dat we de Route66 zouden gaan rijden.

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: