Dag 11: Barstow

Posted By Wim & Elkana on zondag 29 mei 2022 in 2022 | 0 comments


Begin: Barstow
Eind: Barstow
Slaapplek: Super 8 by Wyndham Barstow
Gegeten bij: Panda Express
Route: in KML-bestandsformaat open je met Google Earth of deze website.

Het is iets voor zes als de wekker gaat: tijd voor de Grand Prix van Monaco! Het belooft een spectaculaire race te worden. En dat was het. Tijdens de momenten dat de race stil was gelegd hebben we een tukkie gedaan en heeft Wim een ontbijtje gehaald bij de receptie: een paar broodjes die in de broodrooster konden en een bakkie koffie. Geen belegd of andere lekkernijen. Maar we zijn niet voor één gat te vangen hoor: we trekken gewoon de cream cheese en pindakas uit onze tas die we eerder ergens mee hebben genomen. Zo hebben we tijdens de F1 ons ontbijtje opgepeuzeld terwijl mama nog lekker op haar kamer lag te slapen. Rond een uur of 10:45 zijn we bij mama ‘op de koffie’ gegaan en hebben we even besproken wat de plannen waren. Vandaag zouden we naar het Outlet Center Barstow want dat hebben we in Las Vegas overgeslagen. We zijn alle drie eigenlijk op zoek naar nog een paar fijne Skechers. Nadat we nog een paar geroosterde broodjes uit de zak hebben opgesmikkeld zijn we op pad gegaan.

Eenmaal aangekomen bij het Outlet Center blijkt dit toch tegen te vallen. Een enorme keuze uit prachtige schoenen maar -wat je stiekem dus toch wel weer kunt verwachten- geen enorme kortingen, ondanks de Memorial Day Sale. Dus wij weer in de auto en op weg naar de Walmart Supercenter. Daar hebben we ons uren vermaakt en tussendoor een kopje koffie gedronken bij de Burger King. Om 17:00 uur hadden we alle drie de energie op en zijn we naar de Panda Express gereden in Barstow Station. Toch leuk om hier weer eens langs te komen. Een leuke stop die je echt moet bezoeken als je de weg van Las Vegas naar Los Angeles rijdt. Kleine winkeltjes, restaurantjes (fastfood ketens) en -ook heel belangrijk- schone toiletten!

Vanavond zijn we extreem vroeg op de kamer maar daar zijn we alle drie aan toe. Rustig nog even een tukkie doen, lekker achter de laptop wat bezig met de website en de reisverslagen, hotel zoeken voor de komende nachten, de reis verder uitstippelen en erachter komen dat onze favoriete Sonora Pass richting Bridgeport/Bodie open is!

Vandaag vroeg slapen want morgen (4:00 uur Amerikaanse tijd voor ons en 13:00 uur Nederlandse tijd) wonen we op afstand een begrafenis bij van onze schoonzus Roos. We vinden het heel erg verdrietig dat we er niet bij kunnen zijn om onze familie in levende lijve bij te staan maar het is fijn dat we het op deze manier bij kunnen wonen.

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: