Dag 11: Long Beach – Los Angeles

Posted By Wim & Elkana on zondag 24 mei 2015 in 2015 | 0 comments


Begin: Long Beach
Eind: Los Angeles
Slaapplek: Hampton Inn Los Angeles Int’l Airport/Hawthorne
Gegeten bij: Panda Express

Zondag 24 mei 2015
Vanmorgen wakker geworden en samen een beschuitje hebben gegeten die we gisteravond gevonden hadden. Vervolgens de spullen ingepakt, in de auto gestapt en toen een rondrit gedaan door de havens van Long Beach. Ook wilden we nog even bij de Queen Mary gaan kijken waar we vorig jaar hebben geslapen maar om de parkeerplaats op te komen was je sowieso al 20 dollar kwijt. Een No-Go dus.

Onze reis naar Venice Beach werdt door omstandigheden erg verlaat dus besloten we dat door te schuiven naar morgen. We hebben daarom lekker gesnuffeld bij de Ross Dress For Less, waar ik alweer lekker ben geslaagd voor een paar mooie shirtjes 🙂 Ik kom nog met een volle koffer terug zo! Een half uurtje later kwamen we aan bij het huidige hotel; het Hampton Inn Los Angeles Hawthorne. Wat een prachtige kamer! Erg groot en luxe, echt het geld waard!

Vanavond willen we naar de Walk Of Fame, lekker rondneuzen 🙂 Maar voor die tijd gaan we eten bij de Panda Express en even kijken of we nog een nacht bij kunnen boeken in het hotel. Het ziet er zo mooi uit en het bed ligt zo lekker! Daarnaast kan Wimpie z’n lol op want als hij op bed ligt en uit het raam kijkt ziet hij de vliegtuigen voorbij komen. Erg leuk!

Ohja, het plafond in het Kearny Motel is trouwens nog wel even de moeite waard om te vermelden. Het plafond was beschilderd met wolken en aan de muur hing een blacklight. Als je die aandeed in het donker dan lichtten de wolken op. Erg leuk!

Edit 23:34 – We hebben gegeten bij de Panda Express en zijn toen weer lekker wezen snuffelen in winkels. De Walk Of Fame bewaren we voor morgen. Dan gaan we naar Venice Beach en savonds naar de Walk Of Fame en we slapen in Best Western in Glendale. Om dat vanavond te doen was ons een beetje te veel heen en weer rijden. Het was namelijk 44 minuten rijden. Dus dat doen we morgen!

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: