Dag 13: Glendale – Santa Maria

Posted By Wim & Elkana on dinsdag 26 mei 2015 in 2015 | 0 comments


Begin: Glendale
Eind: Santa Maria
Slaapplek: Days Inn Santa Maria
Gegeten bij: Deckers Santa Maria

Dinsdag 26 mei 2015
Na een geweldig *kuch* ontbijtje van een kop koffie, een beker jus en twee kleine blueberry muffins ging de reis vandaag van Eagle Rock naar Santa Maria.

Vandaag een extreme weg gereden om een zogenaamde hotspring te bereiken. Het water dat hier naar boven komt zou 56 graden zijn. Ruim anderhalf uur alleen maar klimmen en diepe afgronden zonder vangrails. We moesten nog 40 minuten toen de weg onverhard werd en we het te gevaarlijk vonden om verder te gaan. Je kunt er dus alleen komen met een 4×4. Maar het was een rit die ons de rest van ons leven zal bijblijven… Heel erg indrukwekkend!

Deckers, een hamburgertentje in het food coort in een winkelcentrum vlakbij het motel heeft ons voorzien van een lekkere hamburger met frietjes. Als toetje een Blizzard Strawberry Cheesecake en toen nog even naar de Vons om Arrowhead water te halen. We waren ook al twee dagen niet in een Walmart geweest! Poeh, afzien! Daarna lekker naar onze kamer gegaan en de rest van de vakantie gepland. Alle overnachtingen zijn inmiddels geboekt en de route is uitgestippeld. We hoeven dus nu ‘s avonds niks meer te regelen. Dat is wel fijn. Overzichtelijk ook 🙂

Morgen op weg naar Monterey en Carmel-by-the-sea. Zin in!

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: