Dag 17: South Lake Tahoe

Posted By Wim & Elkana on zaterdag 4 juni 2022 in 2022 | 0 comments


Begin: South Lake Tahoe
Eind: South Lake Tahoe
Slaapplek: Apex Inn
Gegeten bij: Five Guys
Route: in KML-bestandsformaat open je met Google Earth of deze website.

Wederom een relaxte dag. Vandaag was het eigenlijk net te koud om buiten te ontbijten, het was zo’n 12 tot 15 graden vandaag. Echt heel ander weer hier dan wat we tot nu toe mee hebben gemaakt. Maar dat is heel normaal hier. South Lake Tahoe staat ook echt bekend om de wintersport. We hebben hier in het verleden al wel eens aan het strand gelegen maar ook toen was het niet eens echt warm. Het water was in ieder geval bizar koud.

Vandaag hebben we rond het meer gereden. Een mooie rit door de natuur met veel klimmen en dalen, de auto heeft weer goed z’n best gedaan. Onderweg hebben we ontzettend veel muziek gedraaid en veel gehuild. Soms is het heel fijn om dat met elkaar te kunen delen. Het gemis van mensen die we hebben verloren kwam zo sterk naar boven. Wat zouden we deze reis graag met het hele gezin hebben gedaan. Dat was immers het plan, een paar jaar geleden toen we 12,5 jaar getrouwd waren. Maar helaas heeft het niet zo mogen zijn. Het gemis van Tim was intens en deed fysiek pijn. Ook het feit dat mama in haar eentje mee is zonder papa is nog steeds soms moeilijk te verkroppen. Dan huilen we met z’n drieën en zijn we dankbaar voor het feit dat we hier mogen zijn met z’n drieën. Onderweg hebben we zelfs wat regendruppels gehad en de kou schijnt nog een stapje erger te worden. We moeten hier in bed echt de pyama aan momenteel. Dat alles neemt niet weg dat we ontzettend genieten hoor, laten we duidelijk zijn.

Het avondeten bestelden we bij Five Guys, mama wordt een echte burger kenner met gemak. Heel bijzonder en uitzonderlijk, erg leuk om mee te maken. Mam, ik ben trots op je 🙂 De laatste keer dat we bij Five Guys in Utrecht waren hadden Wim en ik eigenlijk al besloten dat we er niet meer heen zouden gaan. Het is lekker eten maar buitenproportioneel duur. Ook hier kregen we eigenlijk weer de deksel op de kop. Voor ons drieën waren we in totaal ruim 50 dollar kwijt (de beker drinken staat niet eens op de bon). Een hele klap geld en dat terwijl ik eerlijk moet zijn en de burgers die we tot nu toe hebben gehad bij andere eettentjes nóg lekkerder waren. We hebben smakelijk gegeten en zijn daarna naar de overkant gegaan om even in het haventje te kijken. Het was echter zo koud dat we bijna rennend weer naar de auto zijn gegaan. Op de kamer lekker onder de deken gekropen en filmpjes gekeken en het verslag getypt.

Morgen gaan we richting Sacramento. Volgens de grove planning die we thuis hadden gemaakt voor deze trip zouden we hier één nacht blijven. Maar omdat we hier zelf ook nog niet zijn geweest en er best genoeg te doen is, hebben we besloten om er twee nachten te blijven. Het zou leuk zijn om op de Delta King (een authentieke scheprad rivierboot) te slapen maar dat ging onze portemonnee toch even iets te boven. Dus een lekker hotel it is voor de komende twee nachten.

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: