Dag 18: South Lake Tahoe – Sacramento

Posted By Wim & Elkana on zondag 5 juni 2022 in 2022 | 0 comments


Begin: South Lake Tahoe
Eind: Sacramento
Slaapplek: Arden Star Hotel
Gegeten bij: Onze motelkamer, Dairy Queen & Pizza Twist
Route: in KML-bestandsformaat open je met Google Earth of deze website.

De laatste week is alweer even begonnen. Vandaag pakten we voor de enalaatste keer onze spullen in. Apex Inn was klein maar fijn en netjes. De rit vandaag was mooi maar ook erg nat. Het regende behoorlijk en op gegeven moment zag ik nauwelijks nog waar ik reedt. Maar de ruitenwissers op de Dodge Journey doen het ook. Van de voorruit tenminste, die van de achterruit is stuk. Via de Interstate 50 reden we van South Lake Tahoe door Eldorado National Forest. Een mooie route met een paar mooie klimmen en dalen. Al vrij snel kwamen we door Strawberry waar we bij het winkeltje weer een leuk oude pickup stond. Niet het klassieke busje helaas.

Na 1 uur en 40 minuten kwamen we bij onze eerste stop aan: JOANN Fabric and Crafts in Folsom. Hier wilde ik zó graag heen na de schrik bij Michaels voor Cricut spullen. We zijn hier eerst met z’n drietjes naar binnen geweest om te kijken naar de Cricut spullen. Wat een boel! Het leuke vond ik dat Wim ook precies begreep wat ik bedoelde met heel veel knutselspullen en me zelfs hielp met keuzes maken. Ook mama begreep het allemaal goed en dacht mee. Zo fijn om mijn hobby met ze te kunnen delen. Na een kwartiertje is Wim naar de Target ernaast gelopen en heeft hij daar ook nog even naar de Cricut accessoires gekeken. Toch uiteindelijk de beste keuze om bij JOANN mijn karretje vol te gooien. Een heleboel mooie Cricut accessoires met een leuke korting van 25% per artikel. Ik kon mijn geluk niet op! Als een kind zo blij liep ik met mijn tasje naar buiten.

Daarna zijn we naar de Dairy Queen gereden om eindelijk de Blizzard te eten. In Las Vegas wilden we deze halen op ons favoriete plekje (3785 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109) maar daar zat de DQ niet meer. Dus geen ijsje buiten op het bankje. Maar dat hebben we ingehaald hier in Folsom. Wim ging voor de Drumstick with Peanuts en mama voor de Very Cherry Chip. Even daarvoor hadden we al koffie gedronken bij McDonalds en had ik een Frappé gehad (ijskoffie) dus ik sloeg deze ronde even over. Het leuke aan de Blizzard is dat ze de beker op de kop aangeven. Een leuk geintje bij een heerlijk ijsje.

Nog een half uur later checkten we in bij het Arden Star Hotel. Een mooi hotel wat goed aangeschreven stond met haar 8.8 op Hotels.com. En inderdaad: een prachtige ruime kamer met twee tweepersoons bedden en van alle gemakken voorzien.

Eten deden we vandaag op z’n Italiaans. Bij Pizza Twist aan de overkant van de weg hebben we een heerlijke pizza gedeeld met z’n drieën. We gingen voor de family sized (16 inch) All Meat Pizza. Ontzettend machtig, maar heel erg lekker!

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: