Dag 21: Sacramento – San Francisco

Posted By Wim & Elkana on woensdag 8 juni 2022 in 2022 | 0 comments


Begin: Sacramento
Eind: San Francisco
Slaapplek: SureStay Plus Hotel By Best Western Point Richmond
Gegeten bij: Denny’s
Route: in KML-bestandsformaat open je met Google Earth of deze website.

Ontzettend jammer dat we het hotel vandaag moeten verlaten. Wat een heerlijke plek. Maar niet voordat we een laatste lekker ontbijtje hebben gehad. Vandaag stonden een paar hoogtepunten van San Francisco op de planning. Vanmorgen eerst een one-time-payment account aangemaakt bij FasTrak zodat we zonder zorgen de Bay Area in konden rijden. Er zijn namelijk ontzettend veel tolwegen in en om San Francisco. Als je van de ene naar de andere kant wilt rijden zonder tol ben je zo drie uur onderweg. Met deze eenmalige betaaloptie waarmee je een bepaald tijdsbestek in kunt geven, wordt de toll automatisch geïncasseerd op je creditcard. Een goede tip dus als je naar San Francisco gaat!

We begonnen bij Lombard Street en vervolgens reden we naar de Painted Ladies waar we even in het gras hebben gezeten met wat te drinken en een Snickers en waar we heuse papegaaien hebben gezien. Verder zagen we de Golden Gate Bridge, reden we door de steile straten van SFO, bevroren we bijna op Twin Peaks en bekeken we de brug vanaf Presidio / Battery Boutelle.

Ons laatste avondmaal hier in Amerika aten we bij Denny’s. We kozen alle drie een lekkere maaltijd uit en genoten nog even van dit Amerikaanse feestje. Het hotel waar we vannacht slapen valt helaas erg tegen. Het ging al mis bij het inchecken waarop de vrouw bij de balie maar één kamer kon vinden in plaats van de twee die we geboekt en al betaald hadden. Vervolgens bleek het hotel gewoon een motel te zijn. De kamers waren buiten aan de rand van de snelweg met veel lawaai, op de tweede verdieping zonder lift en ook stonken de kamers. Nou goed, het is schoon en het bed ligt best ok dus die laatste nacht komen we wel door. Morgen ontbijten we in het hotel/motel en daarna gaan we nog even op pad. Even naar de Walmart voor de laatste dingetjes, sightseeing in SFO en uiteindelijk naar de luchthaven om 7 uur.

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: