Dag 4: Flagstaff – Tucson

Posted By Wim & Elkana on woensdag 25 september 2013 in 2013 | 0 comments


Begin: Flagstaff Afstand: 497,48 km / 309,1 mi
Eind: Tucson Verplaatsingstijd: 5 uur 26 min 50 sec
Route: Download hier KMLKML is een bestandsformaat dat gebruikt wordt om geografische gegevens in bijvoorbeeld Google Earth en Google Maps weer te geven. Als u dit bestand opent in Google Earth, kunt u de route afleggen. / JPG Gem. snelheid: 91,33 km/u / 56,7 mi/u
Slaapplek: Ramada Inn & Suites Foothills Resort – link
Het weer: zeer zonnig en warm

Woensdag 25 september
Na een ontbijt bij de Subway zijn we via een ontzettend mooie route naar Phoenix gereden en daarna naar Marana. Hier hebben we een poging gedaan om vliegtuigen te bekijken bij het Pinal Air Park maar dat geluk mochten we niet hebben. We konden op geen enkele manier bij de vliegtuigen in de buurt komen. We hebben heel veel geprobeerd en hebben op diverse zandweggetjes gereden waar we eigenlijk niet mochten komen, maar wie nieuwsgierig is zal hoe dan ook proberen om het doel te bereiken! Helaas is dit niet gelukt en zetten we enigszins teleurgesteld onze reis door richting Flagstaff. Maar niet voordat we tijdens onze rit rond Marana de grootste cactussen gezien hebben die we ooit hadden gezien. Echt helemaal in de middle of nowhere in de woestijn. De auto was inmiddels van prachtig grijs veranderd in zand-beige.

Een van de vele mega cactussen in de woestijn.

Mega grote cactus.

De meter tikte de 100 graden Fahrenheit (37,8 graden Celcius) aan!

100 Fahrenheit (37,8 Celcius)

Dad's Diet Root Beer, proost!

Dad’s Diet Root Beer, proost!

De militaire vliegtuigen in Tucson.

Militaire vliegtuigen Tucson.

Prachtige palmbomen bij ons motel.

Palmbomen bij ons motel.

Het is hier geweldig!

Het is hier geweldig!

Een overheerlijke pizza bij Dry River Pizza Tucson.

Dry River Pizza Tucson.


Toen zijn we doorgereden naar Tucson en onderweg naar het hotel zijn we nog even langs het terrein met heel veel militaire vliegtuigen gereden. Duizenden vliegtuigen liggen hier opgeslagen om in geval van calamiteit of oorlog ingezet te kunnen worden voor het leger. In Tucson hebben we geslapen in het Ramada Inn And Suites Foothills Resort. Daar heeft Wim nog even in het zwembad gedobberd en genoten in de spa van bijna 40 graden. Ik mocht niet helemaal achterblijven stak mijn beentjes er met veel plezier bij in. Bij Dry River Pizza hebben we een mega grote pizza gegeten die eigenlijk te groot was om op te krijgen.

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: