Dag 6: Los Angeles & Santa Monica

Posted By Wim & Elkana on dinsdag 24 mei 2022 in 2022 | 0 comments


Begin: Los Angeles
Eind: Los Angeles
Slaapplek: LAX Stadium Inn – El Segundo/Inglewood
Gegeten bij: Walmart
Route: in KML-bestandsformaat open je met Google Earth of deze website.

Het ontbijt bestond vandaag uit een sandwich van de Walmart Neighborhood Market. Gewoon in de auto, lekker simpel. Omdat we vannacht een tweede nacht in hetzelfde hotel slapen hoefden we de spullen niet bij elkaar te rapen. We reden vandaag door Hollywood, de Hollywood Hills, zetten het Hollywood Sign op de foto en reden langs de Walk of Fame. We zijn hier niet de auto uit geweest omdat het lopen vandaag wat verdeeld moest worden. Daarna reden we door naar de Santa Monica Pier. Heerlijk zonnetje erbij, mensen kijken, stukje lopen en weer op een bankje relaxen. Een wat rustigere dag wat erg welkom was. De intensieve dagen vergen veel van ons alle drie. Maar het is zó ontzettend genieten.

Het avondeten pikken we mee op de weg terug naar het hotel. Het word een potje soep en een broodje dat we in het hotel op kunnen warmen. Een eenvoudige dag qua eten maar dat is fijn om het even wat rustiger aan te doen. Je kunt je gerust elke dag tegoed doen aan al het lekkers maar daar wordt je ook niet echt beter van, zullen we maar zeggen 😉 Dus even een pas op de plaats en een soort balansdag. We stoppen nog bij de Marshalls waar mama slaagt voor een leuk vest tegen de harde wind die hier af en toe is en een leuk paar schoenen.

Bij het hotel aangekomen eten we met z’n drietjes aan de tafel die in onze extreem grote en comfortabele hotelkamer staat. We boeken de komende twee hotels en praten even door wat de plannen zijn. Daarna gaan we lekker fris gedouched naar bed. Morgen gaan we een dagje naar Venice Beach en rijden we naar het Wigwam Motel in San Bernardino!

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: