De dag voor vertrek

Posted By Wim & Elkana on dinsdag 14 juni 2016 in 2016 | 0 comments


Dinsdag 14 juni 2016
Vandaag heb ik vakantie! Wim moet de ochtendroute nog rijden maar dan heeft hij ook eindelijk vakantie. Lang naar uitgekeken en erg aan toe. Ik begin vandaag rustig aan. Beetje YouTube’n en daarna de laatste dingen regelen. Afval wegwerken, de was afhalen en opvouwen en het belangrijkste: de koffers inpakken! Vanmiddag moet ik eerst nog om 14.00 uur in het ziekenhuis in Zwolle zijn en daarna gaan we nog even langs m’n moeder want daar is Tim met de meisjes. Als Wim thuis komt ben ik bijna klaar met alles. De laatste dingen doen we samen en zetten vervolgens de koffers vast in de Volvo. Ik ga richting Zwolle en ben om 16.00 terug bij m’n moeder. Wim heeft al even lekker kunnen genieten van de kleine meisjes en ook ik knuffel ze nog even goed. Een maand moeten we ze missen. Poeh! Samen vertrekken we om 16.30 naar huis om mijn auto op het pad te zetten en dan stap ik bij Wim in en vertrekken we richting Amsterdam. 18.15 zet Wim me bij Pott Change uit om US Dollars te halen en tot onze verbazing gaat het allemaal erg voorspoedig. Ik haal het geld, Wim rijdt een rondje en ik stap weer bij hem in. Simpel as that 🙂 Als we om 19.20 bij Van der Valk Schiphol aankomen checken we in en brengen we onze spullen naar de kamer. Aangezien we nog niks hebben gegeten lopen we om 20.00 uur even naar de overkant om bij de Burger King een hapje te eten. We gaan uiteindelijk vroeg slapen want de wekker staat op 5.30! Voor mij erg vroeg, voor Wim bijna uitslapen 😉

Wil je wat kwijt? Dat kan hier!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: